Hacktisch

Манифест

We bouwen websites en apps die staan als een bakstenen huis, die zijn dus niet na een jaar alweer aan vervanging toe zoals tegenwoordig gebruikelijk lijkt te zijn. Daarom hebben wij de voorkeur voor tijdloze designs, intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces. Niet van ontwerpen waarin de vorm te veel boven de functie is gesteld. We besteden onze tijd aan projecten waar we achter staan.

We volgen dan ook niet blindelings een opdracht op, maar zullen altijd met de klant kritisch naar een idee of ontwerp kijken teneinde tot het beste resultaat te komen.

We kiezen voor website-CMSen die goed in elkaar zitten, zoals Drupal (Een wereldwijd zeer geliefd systeem, dat van oorsprong Belgisch is!). We houden minder van houtje-touwtje systemen zoals Wordpress.

In de markt van websites en apps kun je nogal uiteenlopende prijzen tegenkomen. Voor eenzelfde opdracht kunnen twee verschillende bedrijven offertes uitschrijven waarvan de prijs zomaar een factor 20 van elkaar verschilt. Als klant snap je niet hoe dit mogelijk is en wij eigenlijk ook niet, maar we weten in ieder geval dat de prijs flink verveelvoudigd wordt wanneer er een verkoper tussen u en de programmeurs in staat, aangezien de verkoper zichzelf zo rijk mogelijk wil maken. Deze verkopers hebben hebben over het algemeen geen talenten, behalve het hebben van gladde praatjes. Ze staan meestal alleen maar in de weg en maken vaak de vertaalslag tussen u en de uitvoerende partij verkeerd waardoor u niet krijgt wat u wilde. En de kwaliteit van het product is ook nog iets waar u op voorhand absoluut geen inzicht in heeft.

Wij kunnen met genoegen vertellen dat bij ons geen sprake is van zo'n parasitische constructie. U communiceert direct met de programmeur en ontwerper. Een offerte zal dus altijd gebaseerd zijn op een redelijke schatting van het aantal uren maal een uurtarief.


© 2019 Hacktisch | Карта сайта